Vad en upphandlande myndighet inte behöver göra - Onlineutbildning

Inledning:

Upphandling är en viktig del av offentlig sektor och det finns många riktlinjer och krav som måste följas för att säkerställa att upphandlingen går rätt till. Men vad en upphandlande myndighet inte behöver göra är lika viktigt att förstå som vad de faktiskt måste göra. Denna onlineutbildning ger dig en klar bild av vad som krävs för att följa riktlinjerna vid upphandling och vad en upphandlande myndighet inte behöver göra.

Varför är det viktigt att förstå vad en upphandlande myndighet inte behöver göra?

Att förstå vad en upphandlande myndighet inte behöver göra är viktigt eftersom det kan hjälpa till att undvika onödig tid och kostnad. Genom att ha en klar bild av vad som är nödvändigt och vad som inte är nödvändigt vid upphandling kan man undvika att lägga resurser på onödiga uppgifter.

Vad kommer du lära dig i denna onlineutbildning?

Denna onlineutbildning är utformad för att ge dig en klar bild av vad som krävs för att följa riktlinjerna vid upphandling och vad en upphandlande myndighet inte behöver göra. Du kommer att lära dig om de grundläggande kraven vid upphandling, såsom offentlig annonsering och likabehandling av leverantörer. Dessutom kommer du att få en förståelse för vad som inte är nödvändigt att göra, exempelvis krav på specifik teknik eller varumärken.

Relevanta nyckelord som är kopplade till utbildningen:

  1. Upphandling
  2. Upphandlande myndighet
  3. Riktlinjer
  4. Krav
  5. Offentlig annonsering
  6. Likabehandling
  7. Onlineutbildning

Sammanfattning:

Denna onlineutbildning är utformad för att ge dig en klar bild av vad som krävs för att följa riktlinjerna vid upphandling och vad en upphandlande myndighet inte behöver göra. Genom att delta i denna utbildning kommer du att lära dig om de grundläggande kraven vid upphandling och vad som inte är nödvändigt att göra, vilket hjälper dig att undvika onödig tid och kostnad. Anmäl dig nu och ta steget mot att förstå upphandling bättre och vad som krävs för att följa riktlinjerna på ett korrekt sätt.

Diploma Premium

All utbildning online till ett pris

Få obegränsad tillgång till hundratals utbildningar i ett helt år.

Utbildning när & var du vill

Utbildas via din dator, mobil eller surfplatta.

Kompetensutveckling

Ta del av hundratals diplomerande utbildningar.

Utbildning i din egen takt

Titta, lyssna och repetera hur mycket du vill.

© 2022-2023 Diploma Group AB. Alla rättigheter reserverade.