PowerPoint 2016 - Grundkurs - Onlineutbildning

Inledning:

PowerPoint är ett kraftfullt verktyg som används för att skapa och leverera professionella presentationer. Men för många kan programmet verka överväldigande att använda, särskilt om man inte är van vid det. Med vår onlineutbildning kan du lära dig grunderna i PowerPoint 2016 och använda programmet effektivt. Läs vidare för att ta reda på hur.

Vad är PowerPoint 2016?

PowerPoint 2016 är en version av programmet som ingår i Microsoft Office-sviten. Det används för att skapa visuella presentationer med hjälp av bilder, text, diagram och andra multimediaelement. PowerPoint 2016 har ett användarvänligt gränssnitt och erbjuder ett stort antal mallar och teman som kan hjälpa dig att skapa en visuellt tilltalande presentation.

Varför ska du lära dig PowerPoint 2016?

Lär dig PowerPoint 2016 och du kommer att ha fördelen av att använda ett verktyg som är välkänt och används över hela världen för att skapa och leverera professionella presentationer. Genom att använda PowerPoint 2016 effektivt kan du förbättra din presentationsteknik och skapa övertygande och engagerande presentationer.

Hur fungerar vår onlineutbildning?

Vår onlineutbildning är utformad för att hjälpa dig att lära dig grunderna i PowerPoint 2016, inklusive hur du skapar en presentation, använder mallar och teman, lägger till text och bilder, och skapar övergångar och animationer. Utbildningen inkluderar också praktiska övningar och exempel på hur man använder PowerPoint 2016 i verkliga situationer. Du har tillgång till utbildningen online, vilket innebär att du kan studera när det passar dig och i din egen takt.

Vad ingår i kursen?

Kursen innehåller allt du behöver för att lära dig grunderna i PowerPoint 2016. Detta inkluderar en grundlig genomgång av programmet och dess funktioner, praktiska övningar och exempel på hur man använder PowerPoint 2016 i verkliga situationer, samt stöd från vårt team av experter om du behöver hjälp längs vägen. Kursen är uppdelad i olika moduler, så du kan lära dig i din egen takt och återvända till tidigare lektioner om du behöver det.

Relevanta nyckelord som är kopplade till utbildningen:

  1. PowerPoint 2016
  2. Skapa presentationer
  3. Anpassade mallar PowerPoint
  4. Lägg till text och bilder i PowerPoint
  5. PowerPoint grundkurs online
  6. Microsoft Office utbildning PowerPoint

Sammanfattning:

Att lära sig grunderna i PowerPoint 2016 kan hjälpa dig att skapa och leverera professionella presentationer. Med vår onlineutbildning kan du lära dig allt du behöver veta för att använda programmet på ett effektivt sätt. Kursen inkluderar en grundlig genomgång av programmet och dess funktioner, praktiska övningar och exempel på hur man använder PowerPoint 2016 i verkliga situationer, samt stöd från vårt team av experter om du behöver hjälp längs vägen.

Anmäl dig till vår onlineutbildning idag och bli en PowerPoint-expert på bara några veckor. Du kan lära dig i din egen takt och från var som helst, så att du kan bli produktiv i ditt arbete med presentationer.

Diploma Premium

All utbildning online till ett pris

Få obegränsad tillgång till hundratals utbildningar i ett helt år.

Utbildning när & var du vill

Utbildas via din dator, mobil eller surfplatta.

Kompetensutveckling

Ta del av hundratals diplomerande utbildningar.

Utbildning i din egen takt

Titta, lyssna och repetera hur mycket du vill.

© 2022-2023 Diploma Group AB. Alla rättigheter reserverade.