Outlook 2016 - Grundkurs - Onlineutbildning

Inledning:

Outlook 2016 är en av de mest populära e-postklienterna som används idag. Det är en kraftfull plattform som gör det möjligt att hantera din e-post, kalender och uppgifter på ett enkelt och smidigt sätt. Men för att kunna utnyttja alla dess funktioner till fullo behöver du rätt kunskaper och verktyg. Vår online grundkurs i Outlook 2016 ger dig de färdigheter du behöver för att bli en expert på denna plattform.

Vad ingår i vår onlineutbildning i Outlook 2016?

Vår online grundkurs i Outlook 2016 är utformad för att ge dig en djup förståelse för plattformen och dess funktioner. Kursen är lättförståelig och delas upp i olika avsnitt för att du ska kunna ta till dig informationen i din egen takt. Här är några av de ämnen som kursen täcker:

Hantera din e-post på ett effektivt sätt

I vår kurs lär du dig hur du kan hantera din e-post på ett effektivt sätt genom att använda olika funktioner och verktyg som finns tillgängliga i Outlook 2016. Du kommer att lära dig hur du kan organisera dina mejl, skapa regler för automatisk sortering, skapa mallar och mycket mer.

Använda kalendern för att hålla koll på dina möten

Outlook 2016 har en mycket användbar kalenderfunktion som gör det enkelt att hålla koll på dina möten och deadlines. I vår onlineutbildning lär du dig hur du kan använda kalendern för att schemalägga möten, bjuda in deltagare och hålla koll på dina åtaganden.

Hantera dina uppgifter och att-göra-listor

Outlook 2016 har också en praktisk funktion för att hantera dina uppgifter och att-göra-listor. I vår kurs kommer du att lära dig hur du kan använda denna funktion för att hålla koll på dina uppgifter, lägga till nya och markera dem som klara.

Relevanta nyckelord som är kopplade till utbildningen:

  1. Onlineutbildning i Outlook 2016
  2. Effektiv hantering av e-post i Outlook 2016
  3. Kalenderhantering i Outlook 2016
  4. Hantera uppgifter och att-göra-listor i Outlook 2016
  5. Grundkurs i Outlook 2016
  6. Outlook 2016 för nybörjare

Sammanfattning:

Outlook 2016 är en kraftfull plattform för att hantera din e-post, kalender och uppgifter på ett effekt sätt. Du kommer att kunna organisera din e-post, hålla koll på dina möten och deadlines med kalendern, samt hantera dina uppgifter och att-göra-listor.

Vår kurs är tillgänglig online och du kan ta den när det passar dig. Du behöver inte ha några förkunskaper om Outlook 2016 för att delta i kursen, då den är utformad för nybörjare. Kursmaterialet är lättförståeligt och du kommer att kunna ta till dig all information i din egen takt.

Med vår online grundkurs i Outlook 2016 kommer du att kunna öka din produktivitet och spara tid på ett smidigt sätt. Du kommer att kunna hantera din e-post, kalender och uppgifter på ett mer effektivt sätt.

Så vad väntar du på? Anmäl dig till vår online grundkurs i Outlook 2016 idag och bli en expert på denna kraftfulla plattform.

Diploma Premium

All utbildning online till ett pris

Få obegränsad tillgång till hundratals utbildningar i ett helt år.

Utbildning när & var du vill

Utbildas via din dator, mobil eller surfplatta.

Kompetensutveckling

Ta del av hundratals diplomerande utbildningar.

Utbildning i din egen takt

Titta, lyssna och repetera hur mycket du vill.

© 2022-2023 Diploma Group AB. Alla rättigheter reserverade.