Microsoft Planner - M365- Onlineutbildning

Inledning:

Microsoft Planner är en användbar och intuitiv verktyg som kan hjälpa dig att organisera dina projekt på ett effektivt sätt. Oavsett om du är en projektledare, en teammedlem eller enskild användare kan du använda Planner för att planera och följa upp dina uppgifter. I denna onlineutbildning kommer vi att utforska Planner-funktionerna i Microsoft 365, och du kommer att lära dig hur man skapar en plan, lägger till uppgifter, delar filer och mycket mer.

Komma igång med Microsoft Planner

För att komma igång med Microsoft Planner i M365 behöver du ha en aktiv prenumeration på Microsoft 365. När du är inloggad på ditt konto kan du enkelt öppna Planner-appen. Om du inte ser Planner som en app kan du lägga till den genom att klicka på Appstartaren och sedan välja Planner från app-listan.

Skapa en plan

När du har öppnat Planner-appen kan du skapa en ny plan genom att klicka på Ny plan-knappen. Du kommer att bli ombedd att ange ett namn för din plan och en beskrivning. Du kan också lägga till medlemmar i din plan genom att bjuda in dem via e-post.

Lägga till uppgifter

När du har skapat din plan kan du lägga till uppgifter genom att klicka på Lägg till uppgift-knappen. Du kan ange en titel, en beskrivning, en förfallodatum och tilldela uppgiften till en specifik medlem. Du kan också välja att lägga till en checklista, en bilaga eller en kommentar till uppgiften.

Dela filer

Om du vill dela filer med dina teammedlemmar kan du enkelt göra det genom att klicka på Filer-fliken i din plan. Du kan ladda upp filer från din dator eller från din OneDrive-lagringsplats. Du kan också ange behörigheter för varje medlem för att säkerställa att bara de som behöver har tillgång till filerna.

Relevanta nyckelord som är kopplade till utbildningen:

  • Microsoft Planner
  • M365
  • Onlineutbildning
  • Projektledning
  • Uppgiftshantering
  • Samarbete

Sammanfattning:

Microsoft Planner är ett kraftfullt verktyg som kan hjälpa dig att organisera dina projekt på ett effektivt sätt. Genom att använda Planner kan du öka din produktivitet, förbättra samarbetet med ditt team och ha en ökad transparens i dina projekt. För att få ut mesta möjliga av Planner kan du följa tipsen som nämns ovan och använda de relevanta sökorden i dina sökningar. Denna onlineutbildning kommer att lära dig steg för steg hur man använder Microsoft Planner i M365 och hjälper dig att bli en expert på att organisera dina projekt.

Diploma Premium

All utbildning online till ett pris

Få obegränsad tillgång till hundratals utbildningar i ett helt år.

Utbildning när & var du vill

Utbildas via din dator, mobil eller surfplatta.

Kompetensutveckling

Ta del av hundratals diplomerande utbildningar.

Utbildning i din egen takt

Titta, lyssna och repetera hur mycket du vill.

© 2022-2023 Diploma Group AB. Alla rättigheter reserverade.