Microsoft Delve- Onlineutbildning

Inledning:

Som företagsledare eller anställd är det viktigt att ha tillgång till all företagsinformation på ett enkelt och smidigt sätt. För att underlätta detta har Microsoft utvecklat verktyget Delve, som är ett effektivt verktyg för att hantera företagsinformation på ett intuitivt sätt. Genom vår onlineutbildning får du möjlighet att lära dig allt om Microsoft Delve och upptäcka hur du kan använda verktyget för att effektivisera din arbetsdag.

Vad är Microsoft Delve?

Microsoft Delve är ett verktyg som används för att hantera och organisera företagsinformation. Verktyget är integrerat med Office 365 och använder sig av artificiell intelligens för att presentera relevant information för användaren. Microsoft Delve kan visa dokument, presentationer, e-postmeddelanden och annan information som är relevant för användaren.

Hur fungerar Microsoft Delve?

Microsoft Delve använder sig av Office Graph-teknik som analyserar användarens beteende och relationer till andra användare i företaget. Utifrån denna information skapas en personlig profil för varje användare som sedan används för att filtrera och visa relevant information. Användaren kan också söka efter specifik information genom att använda sökfunktionen.

Fördelar med Microsoft Delve

En av de största fördelarna med Microsoft Delve är att det gör det enkelt att hitta och organisera företagsinformation. Verktyget är också enkelt att använda och ger användaren en översiktlig bild av all relevant information. Andra fördelar inkluderar:

 1. Möjlighet att söka efter specifik information
 2. Användning av artificiell intelligens för att presentera relevant information
 3. Möjlighet att samarbeta med andra användare i realtid
 4. Enkel och intuitiv användargränssnitt

Onlineutbildning i Microsoft Delve

Vår onlineutbildning i Microsoft Delve är utformad för att lära användare hur man kan använda verktyget på ett effektivt sätt. Under kursen kommer användare att lära sig hur man:

 1. Skapar en personlig profil
 2. Använder sökfunktionen för att hitta relevant information
 3. Samlar in och sparar information i Delve
 4. Använder Delve för att samarbeta med andra användare

Relevanta nyckelord som är kopplade till utbildningen:

 • Microsoft Delve
 • Onlineutbildning
 • Företagsinformation
 • Effektivitet
 • Artificiell intelligens
 • Office 365

Sammanfattning:

Att hantera företagsinformation på ett effektivt sätt är avgörande för att kunna arbeta smidigt och fokusera på det som är viktigt. Microsoft Delve är ett verktyg som kan hjälpa användare att organisera och hitta relevant information på ett enkelt sätt. Genom vår onlineutbildning i Microsoft Delve får användare möjlighet att lära sig allt de behöver veta för att kunna använda verktyget på ett effektivt sätt.

Vår onlineutbildning är utformad för att passa både nybörjare och mer erfarna användare. Genom att delta i utbildningen kommer användare att lära sig hur man kan använda Microsoft Delve för att effektivisera sin arbetsdag och hitta information på ett smidigt sätt.

Så om du vill lära dig allt om Microsoft Delve och ta del av alla fördelar som detta verktyg har att erbjuda, anmäl dig till vår onlineutbildning idag och börja upptäcka alla möjligheter!

Diploma Premium

All utbildning online till ett pris

Få obegränsad tillgång till hundratals utbildningar i ett helt år.

Utbildning när & var du vill

Utbildas via din dator, mobil eller surfplatta.

Kompetensutveckling

Ta del av hundratals diplomerande utbildningar.

Utbildning i din egen takt

Titta, lyssna och repetera hur mycket du vill.

© 2022-2023 Diploma Group AB. Alla rättigheter reserverade.