Informationssäkerhet för icke chefer- Onlineutbildning

Inledning:

Informationssäkerhet är något som alla på ett företag borde ha kunskap om. Även om du inte är en IT-expert eller chef, är det viktigt att du känner till de grundläggande principerna för att skydda både dig själv och ditt företag från cyberhot. Vår onlineutbildning i informationssäkerhet är speciellt utformad för icke chefer, och ger en lättförståelig överblick av de viktigaste aspekterna av informationssäkerhet.

Varför är informationssäkerhet viktigt?

Informationssäkerhet handlar om att skydda information från obehöriga personer och organisationer. Det kan handla om allt från personuppgifter till företagshemligheter. Om informationen hamnar i fel händer kan det få allvarliga konsekvenser, som exempelvis förlust av förtroende från kunder eller förlust av konkurrensfördelar. Därför är det viktigt att ha en grundläggande förståelse för hur man skyddar information på ett säkert sätt.

Vad täcker vår onlineutbildning?

Vår onlineutbildning i informationssäkerhet för icke chefer täcker de grundläggande principerna om informationssäkerhet. Kursen innehåller följande moduler:

 1. Introduktion till informationssäkerhet
 2. Säkerhet för lösenord och inloggning
 3. Säkerhet för mobila enheter
 4. Säkerhet för e-post och sociala medier
 5. Säkerhet för arbetsplatsen
 6. Säkerhet för nätverk och internet

Vilka fördelar har vår onlineutbildning?

Vår onlineutbildning i informationssäkerhet är utformad för att vara lättförståelig och lättanvänd. Kursen ger en översiktlig och interaktiv inlärningserfarenhet som är tillgänglig på alla enheter. Genom att slutföra kursen kan du öka dina kunskaper om informationssäkerhet och ta ett ansvar för att skydda både dig själv och ditt företag från cyberhot.

Vad säger våra deltagare?

 • “Kursen var mycket informativ och lätt att förstå. Jag känner mig mer självsäker nu när jag använder mina digitala enheter.”
 • “Jag rekommenderar starkt denna kurs för alla som vill lära sig mer om informationssäkerhet. Det är ett viktigt ämne som alla borde känna till.”
 • “Jag trodde att jag redan hade en bra grundkunskap om informationssäkerhet, men den här kursen visade mig hur mycket mer jag kan göra för att skydda mig själv och mitt företag. Tack!”

Relevanta nyckelord som är kopplade till utbildningen:

 • Onlineutbildning i informationssäkerhet
 • Grundläggande informationssäkerhet
 • Säkerhet för lösenord och inloggning
 • Säkerhet för mobila enheter
 • Säkerhet för e-post och sociala medier
 • Säkerhet för arbetsplatsen

Sammanfattning:

Att ha grundläggande kunskaper om informationssäkerhet är avgörande för att skydda sig själv och sitt företag från cyberhot. Vår onlineutbildning i informationssäkerhet för icke chefer ger en lättförståelig översikt av de viktigaste principerna inom området. Kursen täcker allt från säkerhet för lösenord och inloggning till säkerhet för mobila enheter och sociala medier. Genom att ta vår kurs kan du öka dina kunskaper och ta ett aktivt ansvar för att skydda dig själv och ditt företag från cyberhot.

Diploma Premium

All utbildning online till ett pris

Få obegränsad tillgång till hundratals utbildningar i ett helt år.

Utbildning när & var du vill

Utbildas via din dator, mobil eller surfplatta.

Kompetensutveckling

Ta del av hundratals diplomerande utbildningar.

Utbildning i din egen takt

Titta, lyssna och repetera hur mycket du vill.

© 2022-2023 Diploma Group AB. Alla rättigheter reserverade.