Excel Online - M365- Onlineutbildning

Inledning:

Excel är en av de mest använda programvarorna för att hantera data och skapa diagram och rapporter. Med Excel Online, som ingår i Microsoft 365-paketet, kan du arbeta med dina Excel-dokument var som helst där du har tillgång till internet. I denna artikel kommer vi att titta på hur du kan få ut det mesta av Excel Online med Microsoft 365.

Använd Excel Online var som helst med Microsoft 365

Med Excel Online kan du arbeta med dina Excel-dokument var som helst där du har tillgång till internet. Du kan öppna och redigera dina dokument från en webbläsare på vilken enhet som helst, inklusive din smartphone eller surfplatta. Detta gör att du kan vara produktiv oavsett var du befinner dig och vilken enhet du använder.

Spara dina Excel-dokument i molnet

Ett annat bra sätt att använda Excel Online med Microsoft 365 är att spara dina dokument i molnet. När du sparar dina dokument i molnet, kan du enkelt komma åt dem från vilken enhet som helst. Du kan också samarbeta med andra personer i realtid och se deras ändringar direkt i ditt dokument.

Använd mallar för att spara tid

Om du ofta skapar samma typer av Excel-dokument kan du använda mallar för att spara tid. Excel Online levereras med ett antal mallar som du kan använda direkt, eller så kan du skapa egna mallar baserade på dina behov. Genom att använda mallar kan du spara tid och öka din produktivitet.

Använd diagram för att visualisera data

Ett annat bra sätt att dra nytta av Excel Online med Microsoft 365 är att använda diagram för att visualisera din data. Excel Online innehåller många olika diagramtyper som du kan använda för att visa data på ett visuellt tilltalande sätt. Genom att använda diagram kan du göra din data mer begriplig och lättförståelig.

Lär dig att använda Excel Online

Om du vill lära dig mer om Excel Online kan du ta en onlineutbildning. Det finns många olika onlinekurser tillgängliga som kan hjälpa dig att lära dig att använda Excel Online mer effektivt. Genom att ta en onlineutbildning kan du också lära dig om nya funktioner och verktyg som du kanske inte visste fanns.

Relevanta nyckelord som är kopplade till utbildningen:

  • Excel Online
  • Microsoft 365
  • Onlineutbildning
  • Molntjänst
  • Diagram
  • Mallar

Sammanfattning:

Excel Online är en kraftfull mjukvara som ingår i Microsoft 365-paketet. Med Excel Online kan du arbeta med dina Excel-dokument var som helst och när som helst, så länge du har tillgång till internet. Genom att spara dina dokument i molnet kan du också enkelt samarbeta med andra personer i realtid och se deras ändringar direkt i ditt dokument. Använd mallar för att spara tid och skapa enhetliga dokument. Du kan också använda diagram för att visualisera din data på ett visuellt tilltalande sätt och göra den mer begriplig för andra. Om du vill lära dig mer om Excel Online och dess funktioner kan du ta en onlineutbildning för att öka din produktivitet och effektivitet. Kom ihåg att använda relevanta sökord som Excel Online, Microsoft 365, onlineutbildning, molntjänst, diagram och mallar för att göra din information lättillgänglig och sökbar för andra användare.

Diploma Premium

All utbildning online till ett pris

Få obegränsad tillgång till hundratals utbildningar i ett helt år.

Utbildning när & var du vill

Utbildas via din dator, mobil eller surfplatta.

Kompetensutveckling

Ta del av hundratals diplomerande utbildningar.

Utbildning i din egen takt

Titta, lyssna och repetera hur mycket du vill.

© 2022-2023 Diploma Group AB. Alla rättigheter reserverade.